#caption1

#caption10

#caption11

Antagningsbeskeden är skickade 15 juni

Den 15/6 lämnar vi besked om antagning till alla som ansökt till våra utbildningar. Oavsett om du blivit antagen, står på reservlista eller ej blivit antagen till läsår 2018/19 så ska du ha fått ett meddelande via e-post. Kontakta oss om du väntar på ett besked.

Välkommen till skolans gallerisida!

Här kommer du till galleriet.

Tack för alla fina ansökningar!

Den 28 maj stängde vår ansökningssida. Har du missat datumet så finns alltid möjligheten att ansöka om reservplats. Du mailar då alla uppgifter till ansokan@falkenbergskonstskola.se

Nyfiken på vad vi gör på skolan?

Följ oss gärna på instagram och facebook! Där kan du följa vad vi gör under läsåret, samt på vår blogg här på hemsidan förstås.

Vill du bli konstnär, eller arbeta med annan kreativ inriktning i framtiden?

Att studera konstnärliga grunder på en eftergymnasial konstskola är då en bra början. Det ger en bra grund att stå på inför vidare studier på konst och designhögskola och inför eget konstnärligt arbete. Våra ettåriga utbildningar är högskoleföreberedande och vi har 12 platser per heltidsutbildning.
Falkenberg konstskola ger dig möjlighet till studier var i världen du än befinner dig, vi är inte begränsade till en specifik ort. Skolan finns tillgänglig via internet och vi har över 17 års erfarenhet av distansutbildning.

Vår mening är att varje individ, oavsett omständigheter, ska kunna ges möjligheten att utveckla sina egna konstnärliga färdigheter. Vi erbjuder förutsättningarna för detta. Våra distansutbildningar rymmer studerande med olika erfarenheter från vitt skilda platser. Både storstad och glesbygd finns representerade och bidrar till att ge skolan dess föränderliga och unika sammansättning. Kommunikationen sker till största delen på en utbildningsplattform via internet och via webkamera.
Hos oss blir du inte införlivad i en förutbestämd skolmiljö utan förutsättningarna skiljer sig från individ till individ, då alla arbetar utifrån sin egna högst personliga verklighet. Ateljé eller arbetshörna inrättar var och en efter sina förutsättningar. Den konstnärliga arbetsprocessen är den gemensamma nämnaren samt intresset för konst, både i utövning och i samtal. Som studerande på distans finns på så sätt alla möjligheter att utveckla sin särart.

SENASTE BLOGGPOSTER
2018-05-25 13:44:29 |  Skolavslutning och vernissage!
2018-05-25 00:26:40 |  Vernissage idag!
2018-05-23 09:38:03 |  Sockerchock
2018-05-22 09:04:03 |  Porträtt
2018-05-21 09:20:29 |  Teckna mycket!
SENAST UPPLADDAD BILD

Add to Facebook Twitter this! Bookmark w delicious Add to Stumbleupon